Bullyrun 2012

 

Onder begeleiding van een prachtig maar niet te warme zon, hebben 24 mini bullen (variërend in de leeftijd van 4 maanden tot 8 jaar) weer meegedaan aan de 2de Bullyrun.

Onder deskundige leiding van de vrijwilligers en medewerkers van WRV Midland, werd het een spannende strijdd. Deden vorig jaar nog een beperkt aantal bulletjes mee, dit jaar hadden we een mooie groep waaruit 3 catagorieen kwamen:

Volwasen bull terriertype

Volwassen bull bulletype

Babies en Puppies 

 

Voor de tweede keer was Spike (V-King From Frair's Point) de snelste mini bull met een scherpe tijd van 5.00 wist hij de concurrentie voor te blijven.

Klik op de foto voor videobeelden !

 

 

Bij de bulletype en bulletjes beneden de 35 cm werd Pipa (Shejeranzade) nummer 1, als snelste tijd noteerde zij 5,39. Voor een hondje met zulke kleine beentjes een enorme prestatie.

Bj de babies en puppies werden punten gegeven door de mensen van WVR Midland. Zij vonden dat Amba het meeste talent had en gaven haar maar liefst 19 van de 20 te behalen punten. We zien haar graag volgend jaar terug.

 

        

                                             Amba Beste pup                                                                                              Flake & Puck                                               

 

Alle deelnemers kregen toch een beker (Mok) als herinnering aan deze buitengewoon geslaagde dag.

Ook was er wat lekkers voor de bulletjes, die allemaal goed gepresteerd hebben.