Tentoonstellings uitslagen

Tentoonstellings uitslagen en Nieuwe kampioenen (voor plaatsing graag inzenden met foto)

Op deze pagina vind u de uitsalgen van shows waarleden va de NMBTC met hun mini's aan hebben deelgenomen. Van deze honden wordt het verslag (indien toegezonden naar het secretariaat) en een foto gepubliseerd. Het resultaat blijft staan tot de volgden show. Maar in ieder geval 14 dagen, ook meerdaagse shows zullen allemaal gelijk tijdig op de homepage worden geplaatst.

We zijn afhankeijk van de aangeleverde informatie, dus ziet u een verkeerde uitslag of naam, geef dit dan svp zo spoedig mogelijk door aan het secretariaat.

 

Uitslagen tentoonstellingen:

Momenteel geen info

Nieuws rond om CACIB certificaten:

Geachte leden,

 

In het kader van voortschrijdende automatisering binnen de FCI zijn wij verheugd u mee te kunnen delen dat vanaf 31 maart 2014:

  1. De resultaten van internationale FCI CACIB shows vanaf 1 januari 2009, officieel bevestigd door de FCI, online te bekijken zijn. Ga hiervoor naar de website van de FCI: www.fci.be onder het kopje "Results".
  2. Eigenaren / exposanten hebben vanaf nu de mogelijkheid om hun CACIB certificaten ONLINE te printen. (CACIB certificaten zullen derhalve niet langer per post worden verstuurd).

 

Let op:

De data die beschikbaar is op   http//www.fci.be/resultats/IB.aspx   worden eenmaal per weer bijgewerkt.

Alleen de CACIB voorstellen die zijn bevestigd door de FCI en de RCACIB voorstellen die worden omgezet naar een CACIB door het FCI kantoor zijn beschikbaar.

 

Het ontwerp van de originele CACIB certificaat is herzien. Het nieuwe ontwerp (eenzijdig, kleur, op A4 formaat met een QR code onderaan) is bijgesloten ter informatie. Het doel van de QR code is om eigenaren/exposanten/kopers de mogelijkheid te geven om de informatie op  het CACIB certificaat te verifieren met de officiele FCI data.

 

DE QR code - Quick Response Code - is een pictogram dat gelezen/gescand kan worden met een Smartphone (Iphone, Windows Phone, Android, ect).

 

We vertrouwen erop dat deze grote stap voorwaarts in de automatisering,  met als doel ons allen -FCI kantoor, FCI leden en contractpartners- tijd en geld te besparen en een grote overall-efficiency te creëren, kunt waarderen.

 

We bedanken u voor uw begrip en vertrouwen.

Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland